Vepřová plec s játry a zeleninou
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 634 kJ / 869 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,93 g |
Tuky | 45,47 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 664 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 33,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Našla jsem výstřižek z časopisu mezi starými recepty, papriku i feferonku, cuketu a pórek jsem přidala podle mé chuti a podlévala jsem vývarem z kostí místo vody.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 1. 2023 13:38
26. 1. 2023 13:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 3 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 19 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak poznat mladé cukety? Sklízíme je co nejdříve, vaření s nimi je snadné a rychlé, chuť skvělá
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, játra, sádlo, špek, cibule, vývar masový, pasta rajčatová, kapie, žampióny, pórek, cuketa, feferonka, okurky sterilované, lák z okurek, sůl, pepř mletý
Vepřová plec s játry a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z64Lv
2 názory