Pirohy plněné zelím a uzeným masem
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Když nám zbyde od oběda zelí a uzené maso, snadno připravíme chutnou večeři. Náplň pirohů si můžeme upravovat dle svých chutí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 1. 2023 11:34
30. 1. 2023 21:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 3 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno před 5 hodinami
Škvarkové bulky
Přidáno před 6 hodinami
Jednoduchá pomazánka z tvarůžků
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Omáčka z hlívy ústřičné
Kacora13 uvařila před 15 minutami
Domácí rizoto
honza3792 uvařil před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky
Modraska uvařila před 2 hodinami
Medová kachna
ZdeLena uvařila před 2 hodinami
Uzená zeleninová polévka
Gregusa uvařila před 6 hodinami
Těsto na pizzu
Pandyss uvařil před 7 hodinami
Vepřové kousky na kmíně
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Kuřecí po debrecínsku
Mish_Ellie uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, mléko, sůl, zelí kysané, maso uzené, sůl, pepř mletý, sádlo, cibule
Pirohy plněné zelím a uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYg3r
2 názory