Uzené maso po horňansku
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 970 kJ / 2 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,47 g |
Tuky | 126,69 g |
Vláknina | 47,55 g |
Cholesterol | 357 mg |
Sodík | 10,45 g |
Sůl | 25,20 g |
Sacharidy | 208,55 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 4. 2024 10:25
11. 4. 2024 08:58
8. 4. 2023 21:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 2 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 4 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 4 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 4 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 4 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Uzeniny v teplé kuchyni: Výrazně zlepší chuť pokrmů, vaření s nimi je obvykle jednoduché a rychlé
Uvařit uzené maso tak, abychom jeho chuť nezničili, ale spíše podtrhli, to neumí každý. Vyzkoušejte to s námi
Další recepty
Suroviny: krkovice uzená, zelí kysané, brambory, cibule, sádlo, smetana kysaná, kmín celý, sůl
Uzené maso po horňansku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY5xg
3 názory