Krůtí játra v hořčičné omáčce s medvědím česnekem
Játra jsou poměrně opomíjenou surovinou, a to i když jsou levná, plná vitamínů a při správné přípravě lahodná. Vyzkoušejte je v lehce pikantní omáčce s dijonskou hořčicí, smetanou a medvědím česnekem a jistě si pochutnáte.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 115 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,37 g |
Tuky | 77,80 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 2,15 g |
Sodík | 756 mg |
Sůl | 1,89 g |
Sacharidy | 26,50 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 5. 2023 08:23
Marie Svarcova: Maruško, moc děkuji. Krůtí játra nejsou moc často k dostání, já je většinou kupuji na Farmářkých trzích přímo z farmy.
13. 5. 2023 07:51
krásný recept a parádní fotečka to bude úžasná dobrota až seženu krůtí játra
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 9 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 32 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 47 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vnitřnosti a oblíbené pokrmy z nich. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky či srdce?
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: játra krůtí, cibule šalotka, hořčice dijonská, mouka, vývar drůbeží, smetana ke šlehání, pepř bílý mletý, sůl, ghee, česnek mědvědí
Krůtí játra v hořčičné omáčce s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWnEG
2 názory