Zapečený květák s jarní cibulkou a fazolemi
Květák nejenže dobře chutná, ale navíc je skvělým zdrojem vitamínů, draslíku a vápníku. V kombinaci s fazolemi, jarní cibulkou, zapečený pod sýrovou krustou chutná tak skvěle, že se po něm během chvíle jen zapráší.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 819 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,49 g |
Tuky | 40,04 g |
Vláknina | 4,21 g |
Cholesterol | 837 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,13 g |
Sacharidy | 24,73 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 8. 2023 14:24
21. 8. 2023 17:46
21. 8. 2023 17:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 8 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Desatero častých otázek a odpovědí na téma květák a jeho zpracování. Recepty a nápady na přípravu nejlepších květákových jídel
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Další recepty
Suroviny: květák, fazole červené, cibulka jarní, rajče, vejce, sýr nastrouhaný, olej olivový, tuk, strouhanka, sůl, pepř mletý, paprika sušená uzená
Zapečený květák s jarní cibulkou a fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68W7n
3 názory