Předkrm z marinovaného lososa
Marinovaný losos je typická chuťovka spíše pro severské země. Zkuste si jej připravit i vy doma, k večeři nebo na významnou oslavu. Filet lososa je naložený 3 dny v koření a kopru, kdy jej stačí jen průběžně otáčet. Výborně se k němu hodí i hořčicová omáčka.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 933 kJ / 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,84 g |
Tuky | 19,20 g |
Vláknina | 2,59 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 24,30 g |
Sůl | 60,71 g |
Sacharidy | 68,19 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme před koncem marinování poklást vršek filetu červenou řepu a udělat tak ozdobný proužek, podávat se salátem a zastřeným vejcem. Lze použít i na sushi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 10. 2023 22:00
6. 10. 2023 21:43
6. 10. 2023 13:10
6. 10. 2023 12:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 2 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 6 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 10 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 10 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Polévka jako součást hlavního chodu i samostatné jídlo: Jaký druh máte nejraději?
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: losos, cukr krupice, sůl, pepř celý, koriandr, kopr, smetana zakysaná, majonéza, hořčice dijonská, ocet jablečný, pečivo
Předkrm z marinovaného lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYZxQ
Crostini gravlax - lososové minichlebíčky
mika59
Hodnocení receptu je 4,8 (17×)