Kachní stehna s kedlubnami v pomalém hrnci
Kedlubny jsou tradiční přílohou k různým jídlům. Jsou oblíbené, navíc posilují imunitní systém a pomáhají při hubnutí. Zde doplňují kachní stehna připravovaná v pomalém hrnci.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 798 kJ / 191 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,34 g |
Tuky | 0,54 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 124 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 27,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 3. 2024 21:57
4. 3. 2024 21:53
4. 3. 2024 21:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 5 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 18 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 6 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 8 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 8 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 8 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 9 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 9 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 9 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Kuchařka pro dceru končí, ale prosím, milá Florentýno, nepřestávej recepty psát...
Velmi sváteční a sytá polévka kaldoun dá poměrně dost práce, ale její přípravu si můžeme rozložit na dva dny
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Další recepty
Suroviny: stehno kachní, sůl, kmín celý, kedlubna
Kachní stehna s kedlubnami v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6QPW
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
Anna Kocikova
Hodnocení receptu je 4,7 (9×)