Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci
Zvěřina si zaslouží zvýšenou kuchařovu péči. Jelení maso je kvalitní, zdravější než jakékoliv jiné, byť lépe dostupné. Potřebuje odležet, nakořenit a pečlivě dokončit tepelnou úpravu. Pak si ji vychutnáte s plnou parádou.
Suroviny pro 7 porcí
7 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 731 kJ / 2 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,70 g |
Tuky | 118,67 g |
Vláknina | 11,59 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 11. 2023 19:24
23. 11. 2023 22:49
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 5 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 18 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 5 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 8 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 8 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 8 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 8 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 9 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 9 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso, slanina uzená, česnek, cibule, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, protlak rajčatový, džem rybízová, vývar hovězí, citron, mouka hladká, paprika sušená sladká, kmín celý, rozmarýn
Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKrm
2 názory