Žebírka v pivní marinádě
U marinády na žebírka není nutné experimentovat. Skvělá kombinace je z hořčičného základu, česneku, koření, medu a piva. Během marinování si maso natáhne výrazné chutě a po upečení jsou žebírka naprosto lahodná. Hodí se na oběd i na party pohoštění.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,63 g |
Tuky | 27,07 g |
Vláknina | 3,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 46,94 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 12. 2023 09:55
5. 12. 2023 09:41
5. 12. 2023 09:07
5. 12. 2023 09:06
4. 12. 2023 11:53
4. 12. 2023 09:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kurkumačka s kroupama
Přidáno před 2 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 3 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 4 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Avokádový dip ze zakysané smetany
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krůtí nudličky zapečené s ovocem (dámská jízda)
Ana_Kreb uvařila před 32 minutami
Kedlubnové placky
vaclava gregrova uvařila před 1 hodinou
Čočková polévka s uzeninou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Výborný banana bread
MTinka uvařil před 2 hodinami
Jarní rajská polévka s řapíkatým celerem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Sýrové karbanátky
motylv uvařila před 3 hodinami
Tvarohová pochoutka s piškoty
Efghi uvařila před 6 hodinami
Pudinkové řezy
vikinka09 uvařila před 6 hodinami
Marmeláda z jahod a rebarbory
veheshova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jak na dokonalou jahodovou bublaninu? Díky šlehačce bude úžasně vláčná a jemná, s jahodami rozhodně nešetřete
Další recepty
Suroviny: žebra vepřová, hořčice dijonská, hořčice hrubozrnná, med, olej, rozmarýn sušený, tymián sušený, česnek, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, pivo světlé
Žebírka v pivní marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER0Km
6 názorů