Pikantní vepřové závitky se zeleninou
Zimní jídlo má zahřát, pohladit duši a samozřejmě nasytit. Aby maso v závitcích dobře chutnalo i s přílohou, použijte stejné bylinky na ochucení pečených brambor. Česnek a snítky rozmarýnu vylepší chuť a ozvláštní běžnou přílohu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 014 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,38 g |
Tuky | 10,38 g |
Vláknina | 22,39 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 127,35 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2024 07:22
Moanka: Moni, moc děkuji
19. 1. 2024 05:52
Parádní. To bych taky měla zkusit!
I fotka moc pěkná, ale to ty máš vždycky.
I fotka moc pěkná, ale to ty máš vždycky.
9. 1. 2024 14:57
veronika_straka: Moc děkuji
9. 1. 2024 14:40
Kéž by se dalo z fotky přenést jídlo zrovna na stůl vypadá to báječně!
9. 1. 2024 10:49
Marie Svarcova: Maruško , moc děkuji za upozornění na chybu. Opravila jsem.
9. 1. 2024 09:10
závitky jsou u nás oblíbené, určitě zkusím (asi oprav bod 3 šotek se vloudil)
8. 1. 2024 21:48
zuzi777a: děkuji
8. 1. 2024 21:40
Úplně se mi sbíhají sliny!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 38 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čím zahustit polévky a omáčky? Jíška je klasika, ale co třeba vyzkoušet červenou čočku, pohanku nebo hrašku
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř mletý, hořčice hrubozrnná, česnek, rozmarýn, tymián, mrkev, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, vývar masový, máslo, brambory, sůl, olej, rozmarýn, česnek
Pikantní vepřové závitky se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpK88
8 názorů