Špekové knedlíky od Florentýny, krkovička a špenát
Špekové knedlíky se vám budou líbit pro svou chuť a sympatickou velikost do dlaně. Navíc do nich spotřebuje postarší pečivo. Nesmí se vařit ve vodě, pouze v páře, ale pokud dodržíte postup, není na nich co zkazit.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 115 kJ / 1 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,82 g |
Tuky | 107,24 g |
Vláknina | 11,89 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 4,19 g |
Sůl | 10,65 g |
Sacharidy | 83,09 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Když nemáme nasušené, můžeme dát nakrájené pečivo do trouby usušit a nechat vychladnout, je potřeba dodržovat váhu - sušené 115 g.
Výborné knedlíky dělám podle Jany Zatloukalové (Florentýna), ostatní podle své chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2024 16:35
RubyRom: Moc děkuji, knedlíky jsou výborné ala foto hrozné mám nadělený nový notebook a nějak si s těmi fotkami nerozumí Přeji krásný a pohodový den
29. 1. 2024 15:50
Skvělé
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 2 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno před 4 hodinami
Škvarkové bulky
Přidáno před 4 hodinami
Jednoduchá pomazánka z tvarůžků
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí rizoto
honza3792 uvařil před 10 minutami
Dvojctihodné koláčky
Modraska uvařila před 1 hodinou
Medová kachna
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Uzená zeleninová polévka
Gregusa uvařila před 5 hodinami
Těsto na pizzu
Pandyss uvařil před 6 hodinami
Vepřové kousky na kmíně
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Kuřecí po debrecínsku
Mish_Ellie uvařila před 8 hodinami
Francouzské palačinky
Christine uvařila před 8 hodinami
Kuře "bábovka"
MilanJ uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
22 receptů na pokrmy se špenátem: Zdravá zelenina má v kuchyni všestranné využití
Jahodová klevela jako od babičky: Na vynikající alternativu zavařeniny stačí jen dvě ingredience a skvěle ochutí lívance
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Další recepty
Suroviny: pečivo, sádlo, špek, vejce, mléko, mouka hrubá, sůl, olej, krkovice vepřová, sůl, kmín celý, pepř mletý, česnek, špenát listový mražený, cibule šalotka, sádlo, česnek, sůl, pepř mletý, smetana
Špekové knedlíky od Florentýny, krkovička a špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v286m
2 názory