Rybičky (z kynutého těsta)
Rybičky ze slaného těsta oživí každý stůl – a přitom je tak snadné je vytvarovat i upéct! Plnit je nemusíte jen brynzou, výborné náplně jsou sýrové, šunkové nebo z dušeného kysaného zelí a anglické slaniny.
Suroviny pro 12 kusů
12 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 6 290 kJ / 1 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,41 g |
Tuky | 49,24 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 63 mg |
Sodík | 2,73 g |
Sůl | 6,87 g |
Sacharidy | 210,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
A co s odkrájeným těstem? Můžeme jej propracovat, vyválet, pokrájet a připravit další rybičky, nebo z něj připravit k rybkám olivové tyčky www.toprecepty.cz/recept/75621-slane-tycky-s-olivami/
Tento a další recepty najdete na mém webu www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 2. 2024 10:53
28. 2. 2024 10:12
28. 2. 2024 09:36
28. 2. 2024 09:19
28. 2. 2024 09:13
27. 2. 2024 19:14
27. 2. 2024 17:38
27. 2. 2024 17:18
27. 2. 2024 15:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 25 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 40 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: voda, mouka hladká, mouka polohrubá, cukr, sůl, sádlo, droždí čerstvé, brambory, brynza, sůl, pepř mletý, kopr, vejce, semínka sezamová, olivy černé
Rybičky (z kynutého těsta)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp7LO
9 názorů