Hovězí žebra v medové marinádě PH
Při použití pomalého hrnce se všechny chutě geniálně propojí. Hovězí maso při této úpravě zkřehne a zůstane šťavnaté. Dlouhé čekání na výsledek se opravdu vyplatí. Pokrm bude luxusní a určitě sklidíte oprávněnou chválu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 8 838 kJ / 2 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,06 g |
Tuky | 151,70 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 105,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
varimebeztuku.blogspot.com/2024/03/hovezi-zebra-v-medove-marinade-ph.html
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2024 10:26
S troubou to zvládnete, ale spotřeba elektřiny bude o dost vyšší. Proto vaříme v pomalém hrnci.
26. 3. 2024 11:57
to musí být dokonalá chuť! Nemám PH, ale věřím, že to zvládnu i s troubou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 3 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 3 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 17 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 20 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špagety s masovými kuličkami
littleneo uvařila před 18 minutami
Samosa - indická plněná taštička
Motylice uvařila před 1 hodinou
Moravanské kuřecí nudličky
Marylka uvařila před 2 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
misak2 uvařila před 3 hodinami
Jemně perlivá bezinková limonáda
Bretik uvařila před 13 hodinami
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
bohdana uvařila před 13 hodinami
Smažená niva se slaninou a listovým špenátem
Hanes uvařila před 13 hodinami
Křupavá kuřecí stehýnka s bramborem z remosky
likan1985.lj uvařila před 13 hodinami
Karbanátky
Kubovat@seznam.cz uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse: Použití správné mouky a odležení těsta zaručí luxusní výsledek
Jak dlouho marinovat maso? Správný čas v marinádě zajistí masu šťavnatost i křehkost
Holka u plotny radí: Silný zeleninový vývar ze slupek šetří peníze, nestojí skoro nic a skvěle chutná s nočky
Další recepty
Suroviny: žebro hovězí, med, česnek, zázvor čerstvý, kmín mletý, koriandr, omáčka sojová, omáčka rybí, sůl
Hovězí žebra v medové marinádě PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rg8B
2 názory