Bramborový guláš s klobásou a paprikami
V české kuchyni je jedním z tradičních pokrmů bramborový guláš. Je tak snadný na přípravu, že právě jím začíná v kuchyni mnoho nových kuchařů. Do toho guláše patří také čerstvá paprika, klobása a je možno přidat i cuketu.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 298 kJ / 788 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,90 g |
Tuky | 20,22 g |
Vláknina | 22,47 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 123,62 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 5. 2024 09:21
4. 5. 2024 09:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na bramborový salát bez majonézy. Nahraďte ji nebo salát ochuťte zcela jinak
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak snadno očistit větší množství paprik? Po vykrojení je zbavíme semínek a plody opláchneme vodou
Další recepty
Suroviny: brambory, cibule, sádlo, klobása šunková, paprika sušená uzená, koření paprika maďarská, kmín drcený, sůl, kapie červená, paprika čerstvá žlutá, chilli paprika čerstvá, cuketa
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w470
2 názory