Hovězí dušené na víně a tymiánu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 667 kJ / 1 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,90 g |
Tuky | 48,70 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 14,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 9. 2022 08:23
25. 10. 2021 13:12
24. 10. 2021 13:50
10. 10. 2021 15:30
10. 10. 2021 15:30
10. 10. 2021 11:21
8. 8. 2011 15:36
8. 8. 2011 12:56
13. 9. 2009 22:24
12. 9. 2009 21:40
11. 9. 2009 19:53
11. 9. 2009 18:51
11. 9. 2009 18:46
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 21 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 2 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 6 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 8 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 10 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 10 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 10 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na tymiánu hovězí na víně hovězí maso na víně hovězí dušené hovězí na bílém víně hovězí játra na víně hovezi maso na bilem vine recepty hovězí maso na víně dušené hovězí kostky hovězí dušené maso hovězí maso na tymianu dušené hovězí maso na červeném víně hovězí na červeném víně dušené hovězí hovězí tymián hovezi kostky na cervenem vine hovezi kostky na tymianu hovězí na timiánu hovězí na víně recept dušené kuře na víně
Suroviny: maso hovězí, víno červené suché, slanina, tymián čerstvý, kapie červená, cibule, mouka, máslo, bujón hovězí, sůl, pepř
Hovězí dušené na víně a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voG8
13 názorů