Králičí stehna na houbách
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 722 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 67,37 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 6,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já jsem maso pekla v remosce a jako přílohu jsem zvolila bramborové pusinky z klasické bramborové kaše, do které jsem ještě zamíchala nadrobno nakrájenou pažitku. Pusinky jsem pekla v troubě na plechu a pomaštěném pečícím papíře. Lepší je ale kaše, kde se nepřidává mléko, ale jen kousek másla, 1-2 vejce a nastrouhaný sýr. Pusinky jsou tužší a pokud se použije parmazán nebo nějaký jiný voňavý tvrdý sýr, jsou i chutnější a voňavější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 10. 2009 19:59
Zdá se, že s králíky to umíš!
3. 10. 2009 19:52
3. 10. 2009 19:37
3. 10. 2009 18:37
3. 10. 2009 18:36
3. 10. 2009 18:35
3. 10. 2009 18:32
3. 10. 2009 18:23
3. 10. 2009 18:21
3. 10. 2009 18:19
3. 10. 2009 18:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 8 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: králičí stehna králičí stehna recept králičí stehna recepty recept na králičí stehna králík na houbách recept králičí stehna králičí stehno recepty na kralici stehna recepty králičí stehna králičí stehno recept recepty-divočina divočina na houbách jak upect kralici stehna králík stehno kraliči recepty králík stehna králičí stehna-recepty kraličí stehno recepty recepty divocina králík recepty
Suroviny: stehno králičí, slanina, houba hřib, cibule, sůl, koření grilovací, koření divočina, olej
Králičí stehna na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrBW
26 názorů