Pečená stehýnka s parmazánovou strouhankou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 971 kJ / 1 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,50 g |
Tuky | 81,55 g |
Vláknina | 8,75 g |
Cholesterol | 206 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 83,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekla jsem v horkovzduchem při 180°C asi 45-50 minut.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 11. 2009 13:31
26. 10. 2009 23:26
20. 10. 2009 23:40
20. 10. 2009 23:34
20. 10. 2009 23:29
20. 10. 2009 23:23
20. 10. 2009 22:45
20. 10. 2009 22:02
Mimochodem - když jsem se ptala našich, proč mě místo na uměleckou školu nedali na hotelovku, tak argumentovali, že hotelovka byla v první polovině 80. let natolik lukrativní záležitostí, že byla jen pro děti prominentů.
A já, s velmi dobrými známkami, ovšem špatným "profilem" (dcera politicky problematického umělce; vnučka z úspěšné prvorepublikové rodiny (gastronomicky); navíc s příbuznými v kapitalistické cizině) jsem byla zařazená mezi děti "uklizené" na střední umělecké školy (nějaký talent být musel, to ano) spolu s disidentskými profesory...
Mohla jsem být jinde, jenže po pravdě řečeno, ve čtrnácti jsem ani já nevěděla, co chci v životě dělat a po maturitě už byl humanitní směr (při absenci toho "opravdového" talentu) víceméně daný...
20. 10. 2009 21:37
20. 10. 2009 21:30
20. 10. 2009 21:28
Elizofotrčky máš radost pohledět,jen s touto úpravou bych u nás nepochodila,bohužel.Počkám,až si otevřeš tu restauraci a skočím si tam na ně.Boďka č.8 je tvá.
20. 10. 2009 21:10
20. 10. 2009 20:37
20. 10. 2009 18:09
20. 10. 2009 18:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 minutou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 29 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 35 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 58 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: parmazán recepty sýr grana padano vcelku parmazán grana padano recept grana padano recepty parmezán koupit gran moravia kde koupit parmazán gran moravia parmazán albert parmezan albert kuřecí stehna s parmazánovou krustou kolik stojí parmazán keřecí stehna recepty sýr grana padano x parmazán strouhanka s parmezánem parmazánová omáčka k testovinam parmazán kde ho koupím gran moravia-sýr kde koupit parmazan strouhanka pečena
Suroviny: stehno kuřecí, strouhanka, sýr parmazán strouhaný, petrželka, majoránka, tymián sušený, máslo, česnek, pepř, sůl
Pečená stehýnka s parmazánovou strouhankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gv60
19 názorů