Srnčí lopatka na červeném víně
Suroviny
Porce: asi 7 porcií
Nutriční hodnoty
Energie | 27 198 kJ / 6 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 486,73 g |
Tuky | 420,63 g |
Vláknina | 77,30 g |
Cholesterol | 855 mg |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 165,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
... ja to jedávam (s partiou kamarátov) s chlebom a zapíjame červeným vínom (ja kofolou)...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 11. 2009 23:20
6. 11. 2009 23:30
6. 11. 2009 22:59
6. 11. 2009 20:58
6. 11. 2009 18:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 50 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: zverina na vine receptyzvěřina srnčí maso na víně babicovy dobroty recepty zverina recepta zvěřina jelení lopatka zvěřina na červeném víně zvěřina recepty snčí guláš kanci lopatka zvěřina na víně recepty snčí recepty zvěřina srnčí zvěřina na vině - recept vepřová lopatka vaření a receptyzverina srnec na víně recepty zvěřina na víně recepta ze zvěřiny nova babicovy dobroty recepty zverina
Suroviny: lopatky srnčí, slanina uzená, jalovec, pepř, bobkový list, koření nové koření, kmín celý, zázvor mletý, cibule, česnek, olej olivový, víno červené
Srnčí lopatka na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XBQ
5 názorů