Kyklopovo oko
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 391 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,34 g |
Tuky | 23,81 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 816 mg |
Sodík | 313 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 2,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2016 22:22
zizala: souhlas.Tahle hmota v dnešních konzervách,která se ani nedá opéct,protože se rozpadne, se nedá konzumovat.O chuti ani nemluvě!
23. 5. 2015 22:15
Inka1:
23. 5. 2015 21:42
Tak tohle znám z dovolených pod stanem. Jako malá , tenkrát ty konzervy byly tak nějak lepší. byla to Mńamka Dnes bych asi na tu odvahu neměla . Ale díky za připomenutí . Zkusím z domácí sekanou
24. 11. 2009 19:11
Tak dnes jsem to udělala a je to MŇAMKA!!!!!!
12. 11. 2009 01:20
Jani, tak tohle nám mamča dělávala, když jsme byly děti a strááášně nám to chutnalo! Je fakt, že jinak chutnaly i ty konzervy, které byly dřív... Ještě jsem si vzpomněla, že to občas dělávala z kupované sekané. Tuším, že se jmenuje domácí a dneska jí taky prodávají. Tobě bodík za připomínku a za krásné fotky!
10. 11. 2009 23:22
Jani, zajímavý veselý talíř, jenže kde sehnat ten voňavý lančmít, který znám z mládí Posílám osmý bodík.
10. 11. 2009 20:10
Hanule, já tomu, co píšeš říkám pštrosí vejce, taky dobré
10. 11. 2009 19:28
Podobné mi vařila babička, když jsem byla malá, jen místo lunchmeatu používala sekanou, do té balila celá natvrdo vařená vajíčka, obalovala to v trojobalu a říkala tomu Sandokanovy oči Za vzpomínku dávám bodík
10. 11. 2009 19:04
Jani ,paráda,vypadá to tak exkluzivně, že jsem si původně myslela ,že je to nějaký steak.Sobotní oběd je vyřešen.díky.A ty brambory skvělý nápad,miluju libeček ,jak ho mám dávám jej skoro všude.
10. 11. 2009 18:11
Díky, jo, když je člověk po flámu, je to aspoň hned
10. 11. 2009 15:48
+5.
10. 11. 2009 15:13
Zkoušela jsem to kdysi i z doma upečený sekaný, taky to bylo dobrý. Moniko, s tím nic nenadělám, nemládnu
10. 11. 2009 15:04
mňam.ta připomínka o mládí od zizaly sedí
10. 11. 2009 14:59
A jéje, kdysi jsem to dělávala, tak jsi mi to Jani připomněla a máš to pěkný, i ty brambůrkyDávám ti boďana
10. 11. 2009 14:47
Jaruš, máš recht, máš recht. Teď to za moc nestojí, ale dalo by se to určitě vytvořit i z gothaje. Taky se pokazil, ale tady v jednom malém obchůdku je moc dobrý
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 23 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 29 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 52 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: sandokanovy oči domácí lanšmít domaci lansmit recept kiklopovo oko flam steak kyklopovo oko jídlo domaci lunchmeat lunchmeat recept domácí lunchmeat recept jidlo kyklopovo oko recepty z lanšmitu kykoopovo oko recept lunchmeat v trojobalu domácí lanšmít recepty lunchmeat večeře top recepty lunchmeat do trouby pokrm z lunchmeatu pokrmy s lansmitu kiklopovo oko recepty pokrmy z lanšmitu
Suroviny: luncheon meat konzerva, olej, vejce, sůl, chilli
Kyklopovo oko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8YB
19 názorů