Koleno pro zdraví
Suroviny
Porce: podle strávníků a velikosti pekáče
Nutriční hodnoty
Energie | 4 190 kJ / 1 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,72 g |
Tuky | 5,39 g |
Vláknina | 94,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,06 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 159,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nejsem autor receptu,ale několikrát jsem vyzkoušel,lehce upravil a posílám kamarádům.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 12. 2009 15:12
JanaRem.- Jani děkuji za foto apřeji bohatého Ježíška
15. 11. 2009 00:07
s chutí a od srdce jsem se nasmála nejen u receptu, ale i komentářů, bodík letí
14. 11. 2009 22:47
A já bych dala přednost kalvadosu!
14. 11. 2009 22:08
Ahoj Bibinko, ten chlap musí být pořádný chlapák,nesmí se kolena bát a nesmí být sám.Ale co toje 3 - 3,5 hoďky u trouby.
V parlamentě,senátu a dnes už i dopravní podniky dělají od nevidím do nevidím.Samej chlap s gulema.
V parlamentě,senátu a dnes už i dopravní podniky dělají od nevidím do nevidím.Samej chlap s gulema.
14. 11. 2009 21:51
Holoubku, koleno je sanzační ať se peče s čímkoliv a tenhle tvůj recept je pěkný a bude určitě chutný
Mám ovšem obavu, že kdyby se to peklo déle, tak to ten chlap nedopeče, protože se v alkohole utopený skácí k zemi
Tady je bodík jasnej
Mám ovšem obavu, že kdyby se to peklo déle, tak to ten chlap nedopeče, protože se v alkohole utopený skácí k zemi
Tady je bodík jasnej
14. 11. 2009 21:31
Jenda1 - samozřejmě,úpravy jsou povolené,já osobně dám přednost
hruškovici Wiliams vozím si jize SRN,ale teď mám dobrý zdroj namor.slivovici,tak to zdravotně střídám.Léky už nazabíraly
Maris - každý bůček je přeci zdravý např.se zelím vitamín C, se špenátem železo a tak bych mohl pokračovat.Chce to samozřejmě uvedenou prevenci před nebo po,jako v životě.
Děkuji Vám za body.
hruškovici Wiliams vozím si jize SRN,ale teď mám dobrý zdroj namor.slivovici,tak to zdravotně střídám.Léky už nazabíraly
Maris - každý bůček je přeci zdravý např.se zelím vitamín C, se špenátem železo a tak bych mohl pokračovat.Chce to samozřejmě uvedenou prevenci před nebo po,jako v životě.
Děkuji Vám za body.
14. 11. 2009 21:14
Pane doktore, podle receptu ruším 20mg Tulip a táži se, zda místo slivovice můžu k léčbě cholesterolu použít hruškovici. Více mi chutná.
Za vtipně prezentovanou klasiku posílám šestý bodík.
Za vtipně prezentovanou klasiku posílám šestý bodík.
14. 11. 2009 21:00
14. 11. 2009 20:28
Pane doktore, krásný recept, mohl byste nám ještě předepsat např. Zdravý bůček ?
Teď vážně - kolínko ukládám a Tobě posílám bodík
Teď vážně - kolínko ukládám a Tobě posílám bodík
14. 11. 2009 20:08
Já Ti Jano děkuji, ale Tvoje Slezské koleno taky nemá chybu
14. 11. 2009 18:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 7 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: babicovy dobroty pečené koleno babicovy dobroty recepty pecene koleno koleno babicovy dobroty recepty veprove koleno babicovy dobroty vepřové koleno vepřové koleno pro zdraví vepřové koleno na kysaném zelí babicovy dobroty koleno babicovy dobroty recepty-pecene koleno babicovy recepty pecene koleno babicovy dobroty-pečené koleno recepty pro zdraví pečené koleno babicovy dobroty pečené koleno na kysaném zelí pečené koleno pro zdraví babicovy dobroty pečené vepřové koleno babicovy vepřové koleno babicovy dobroty recepty grilované koleno recept na zdraví babicovy dobroty,pečené koleno
Suroviny: zelí kysané, koleno vepřové, cibule, česnek, sůl, kmín celý, majoránka, slivovice
Koleno pro zdraví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D1YA
11 názorů