Židovský kaviár - paštika
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 148 kJ / 2 425 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,97 g |
Tuky | 217,86 g |
Vláknina | 5,67 g |
Cholesterol | 3,13 g |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 22,14 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Židia majú zakázané konzumovať bravčové mäso - preto pečienka hydinová aj masť. Ja, ako nežidovka, zásady kašrutu dodržiavať nemusím a paštétu vyrábam s bravčovou masťou.
Chutí na čerstvom chlebe, ale zvykneme si ju natierať aj na lokše.
Plus kyslá uhorka, feferónka, kyslá kapusta a pohárik vínka z malokarpatských viníc...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 3. 2010 10:31
29. 3. 2010 22:53
2. 12. 2009 10:59
2. 12. 2009 09:51
http://www.toprecepty.cz/recept/4621-falesna-husi-...
2. 12. 2009 01:56
A tady se mi nabízí takhle náádherný recept. Děkuju moc a zítra jsu koupit játra.
1. 12. 2009 20:18
1. 12. 2009 19:59
Do smrti požíval české výrazy, ktoré sa tam naučil...
1. 12. 2009 19:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 4 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 20 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: kaviár recepty domácí kaviár židovský řízek židovské recepty židovská pečienka pomazánka z kaviáru kaviár recept pastika židovská kuchařka židovský řízek recept kaviár recepty z kaviáru pomazánka z paštiky staré židovské recepty domácí paštika recept kaviár pomazánka domácí paštika od babičky židovské pečienky paštiky recepty židovské kuchyně
Suroviny: játra kuřecí, cibule, česnek, sůl, pepř, žloutek, sádlo kachní
Židovský kaviár - paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlJ8
8 názorů