Vánoční pangasius s eidamem v trojobalu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 599 kJ / 2 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 264,72 g |
Tuky | 130,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,66 g |
Sodík | 2,80 g |
Sůl | 6,84 g |
Sacharidy | 15,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Trpělivost chutného pangase přinese.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2009 20:11
Asi před 14 dny bylo v Černých ovcích na ČT1 povídání o pangasovi. V naší republice se na základě různých průpovídek dělal průzkum u 11 firem, které k nám pangase dováží. Ani u jedné rybičky nebylo zjištěno nic závadného. Pangase doporučují jako zdravou dobrou rybu, které nic neschází ani nepřebývá, dětem do školních jídelen. Je to výborná ryba, výborný recept. Dávám boda
7. 12. 2009 13:07
Jani, taky jsem slyšela i četla nějaké "bláboly o pangasovi, ale mně to neovlivní, to bychom u nás nemohli jíst nic
7. 12. 2009 11:59
Pangas rozhodně šťavnatý je a já ho mám moc ráda. Ovšem poslední dobou se o něm píší děsné věci. I tak z mého jídelníčku nezmizí a ty máš plus i ode mne
7. 12. 2009 00:02
Otto,letí bodík.I tebe mám z AHA uloženého ve svých receptech. Taky gratuluji.
6. 12. 2009 23:01
Otto, na fotu vypadá pangas hodně šťavnatě. Hezký recept. . +5
6. 12. 2009 21:19
Vypadá moc dobře a tak ho ukládám pro vyzkoušení.
6. 12. 2009 20:50
Ryby mám ráda v každé úpravě, sýr používáme také. Ještě jsem experimentovala s obalovým materiálem tak, že jsem použila podrcené kukuřičné nebo bramborové lupínky. Buď samotné a nebo přimíchané do strouhanky. Přidávám bodík.
6. 12. 2009 20:35
Super-dávám bodík, protože do trojobalu na kapříka a jiné rybky dávám také sýr-je šťavnatější a má výbornou chuť...a do oleje na smažení přidávám lžíci sádla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: pangasius ryba foto vánoční recepty pangas dolnooky pangasius pangasius dolnooký recept na pangase ryba v trojobalu pangas dolnooký recept smažený pangas pangasius cena vánoční recepty.cz vanocni ryby pangasius smažený recepty na pangase klasický trojobal pangas dolnooký recepty vánoční ryba recepty recept na vanocni rybu smažený pangasius recepty vánoční ryba recept
Suroviny: pangasius, sýr strouhaný, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej
Vánoční pangasius s eidamem v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WpZ
8 názorů