Salát z Vysočiny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 221 kJ / 2 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,50 g |
Tuky | 25,00 g |
Vláknina | 70,00 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 4,58 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 364,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2021 17:03
Zajímavý nápad
30. 1. 2011 18:16
Taky jsem se zarazila jako HankaPu kam se podly brambory
Jinak musí být výborný
Jinak musí být výborný
15. 7. 2009 12:21
ja bych dala kysane, je pikantnejsi, ale podle fotky bych skoro rekla, ze je tam normalni
15. 7. 2009 12:14
Hani, jaké zelí jsi použila ty? Kysané nebo obyč?
15. 7. 2009 12:06
Taky bych smichala
Hanko, vypada to uzasne, hned bych si jednu porcicku dala (no asi pujdu neco poobedvat, at me prejdou chute)
Hanko, vypada to uzasne, hned bych si jednu porcicku dala (no asi pujdu neco poobedvat, at me prejdou chute)
15. 7. 2009 11:19
Tak tenhle salát je jak hádanka v postupu jaksi vypadly brambory, tak jsem stála před otázkou smíchat s bramborami nabo nesmíchat , nakonec jsem smíchala, salát je vždycky všechno dohromady a recept musím pochválitje to dobré samostatné jídlo, které zasytí. +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 3 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 8 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 9 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 10 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 4 minutami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 31 minutami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 37 minutami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 49 minutami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 2 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 3 hodinami
Těstoviny s kuřecím masem v delikatesní omáčce
MaminkaVladuska uvařil před 3 hodinami
Vepřová plec s řapíkatým celerem v PH
PetrPandy uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Saturejka výborně chutná k masu a hodí se při vaření luštěnin. Aromatická bylinka je hlavní složkou koření čubrica
Sázená vejce z toustovače: Připravte si je s krásně tekutým žloutkem
Farmářská krkovička v cibuli a pivu: Masíčko je šťavnaté a úplně se rozpadá díky marinování, chuť dodá směs koření
Další recepty
Tématické fráze: řízky pečené v troubě strouhanka z kukuřice domácí vysočina domácí salám salát ze salámu vysočiný pečení řízku v troubě recepty s vysočinou recepty z vysočiny z brambor recepty brambor z vysočiny recept ze salamu vysocina buchta z visočiny salat z visociny salát s vysočinou salát z vysiciny visocina salát recept domácí vysočina recepty bramborový salát s vysočina recepty se salámem bramborový salát s vysocinou salam visočina recept
Suroviny: brambory, zelí, uzené maso vařené, cibule
Salát z Vysočiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5E8
6 názorů