Zapečený kupovaný prejt
Zabijačkové speciality se těší velké oblibě, připravte si dnes podle tohoto receptu zapečený prejt, spolu s bramborem a kysaným zelím máte o skvělou večeři postaráno.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo nemá právě moc času na vaření, je to bleskovka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 11. 2015 13:54
Takových receptů napíšu milion za hodinu. Co takhla napsat jak dlouho a při kolika stupních se peče! A popsat jak se připravuje zelí? To už raději žádné recepty nepište, protože nestojí za nic.
1. 6. 2011 18:11
Včera se mi v tom horku nechtělo nic moc vařit,ani zapalovat troubuprejt který vždy kupujeme v Inpostu(zásobují celou Moravu,Globus u nás není)byl na mrazu,ráno jsem vytáhla a na obědo-večeři na pánvičce "upekla"Jen nebyl se zelím,jako jindy,ale s okurčičkou a bez chlebaBodík jsem dala už posledně,tak teď jen foto
26. 11. 2010 11:51
Je to moc velká dobrůtka,dělávám,máme prejt rádiještě přidávám trošku nastrouhaného muškátového oříšku+12
25. 5. 2010 01:07
+8přidala jsem fotečky
5. 1. 2010 19:33
děkuji všem za bodíky
5. 1. 2010 15:00
Tak dobrý prejt, jako mají v Globusu se snad nedá jinde koupit. Pokud ale někde už koupíte prejt nevalné chuti, podstatně ho vylepšíte, když do něj na pánvičce zamnícháte lžíci rybízové marmelády! Takt se toho nebojte. Jinak se prejt dá využít i jako nádivka.
5. 1. 2010 14:36
5. 1. 2010 13:33
+6.
5. 1. 2010 12:50
mňam,v Globusu je mají fakt skvělé
5. 1. 2010 12:23
Já taky
5. 1. 2010 12:03
ja jaternice doslova milujem.....toto jedlo je bozie
5. 1. 2010 09:08
Alenko. Prejt si většinou dělám sám a jitrnice kupuju jedině od toho, koho znám. Ale v tomhle máš PRAVDU. V Globusu prejt také kupujeme na váhu ( i do mraznice) Tam jedině je slušnej. Dochucujeme jako ty a taky kočičák. Je to bezva a opravdu rychlý oběd. Nemá to chybu,zvláště, když není čas. +bodík.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Škvarkové bulky
Přidáno před 1 hodinou
Jednoduchá pomazánka z tvarůžků
Přidáno před 4 hodinami
Makový tmavý pšenično-žitný chléb
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohové knedlíčky s meruňkami obalené v oříšcích
Přidáno před 8 hodinami
Domácí králík na slanině, kedlubnové zelí a domácí knedlíky
Přidáno před 17 hodinami
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená zeleninová polévka
Gregusa uvařila před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Pandyss uvařil před 2 hodinami
Vepřové kousky na kmíně
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Kuřecí po debrecínsku
Mish_Ellie uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Christine uvařila před 4 hodinami
Kuře "bábovka"
MilanJ uvařila před 4 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 6 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
janatka uvařila před 6 hodinami
Hospodský zelný salát
Dastynek uvařila před 6 hodinami
Pohankové bramboráky
Petra Dvor. uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: prejt se zelím jelitový prejt prejt jitrnicový prejt jelitový prejt recept jelítkový prejt jelítkový prejt recept prejt v troubě prejt recept jitrnicový prejt se zelím zapečený prejt se zelím jitrnicový prejt recept pečený prejt se zelím jak upéct prejt jelitový prejt se zelím zapečený jitrnicový prejt se zelim zapekany prejt prejt z jitrnice prejt s bramborem recept prejt
Suroviny: prejt, cibule, olej, sůl, pepř mletý, majoránka
Zapečený kupovaný prejt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jyk2
12 názorů