Srnčí guláš
Užijte si chuť divočiny přímo na talíři s tímto srnčím gulášem! Každá lžíce je jako okénko do přírody, plné intenzivních chutí. Jako přílohu doporučujeme houskový knedlík, rýži nebo chléb.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 639 kJ / 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,35 g |
Tuky | 3,67 g |
Vláknina | 17,22 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 39,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Někdo přidává jalovec, já ne.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2010 11:32
Můj táta je také myslivec, ale "loví" takovým způsobem, že mladé kusy nechává dorůst a staré zase na chov, tudíž nestřílí téměř nic a na nějakou povolenku na odstřel, co myslivci mají, ho kolegové musí ještě upozornit
22. 1. 2010 11:15
srnčí to bych si taky nechala líbit.Takže bodík dávám,jdeme na myslivecký ples,tak třeba vyhrajeme nějakou zvěřinu.
22. 1. 2010 11:06
Nejspíš byl mladý, protože jsem ho nemusela ani dlouho vařit. Srnčí mi ani tak tmavé nepřijde, ale kančí maso je tmavé opravdu hodně.
22. 1. 2010 10:59
Tak to musel být Anetko nějaký mladý kus, protože zvěřina se mi zdá tmavější, dovolím si přiložit můj myslivecký guláš, jestli dovolíš
22. 1. 2010 10:45
super gulášek, já bych ho stopro "pomalila"
22. 1. 2010 10:35
Yanull,na fotkách je stoprocentně srnčí maso(mám tatínka myslivce) a jestli si můžeš všimnout, mám tam i kousek nepokrájeného hřbetu. Jinak dík za bodík.
22. 1. 2010 10:08
Anete, určitě dobrý gulášek, ale na těch fotkách zřejmě není srnčí maso, že? Nerada bych se mýlila, ale i ta barva hotového guláše tomu nasvědčuje. Guláše mám ráda, bodík pro tebe
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 10 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 16 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 18 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 19 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 3 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 3 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 5 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 6 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 8 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 8 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Tématické fráze: srnčí guláš srnčí guláš recept recept na srnčí guláš jak připravit srnčí guláš srnčí recepty recepty na srnčí guláš gulas ze srnciho recept srnčí guláš recepty srnčí guláš guláš srnčí srnčí srnční guláš recepty srnčí srnčí plec recept srnčí plec recepty srnčí guláš recepty srnčí plec jak uvařit srnčí guláš srnčí plecko srnčíguláš
Suroviny: maso srnčí, cibule, paprika sušená sladká, kmín drcený, česnek, bujón zeleninový, sůl, sádlo, mouka hladká, koření nové koření, pepř mletý
Srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/81V5
22 názorů