Vegan "čína" s arašídovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenSměs: 1. osmažit cibuli s chilli papričkou 2. restovat tofu 3. přidat postupně další suroviny a nechat opéci 4. přidat chilli omáčku a sojovou omáčku dle chuti …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 586 kJ / 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g |
Tuky | 50,00 g |
– nasycené | 11,00 g |
– nenasycené | 38,00 g |
–– mononenasycené | 20,00 g |
–– polynenasycené | 18,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Směs: 1. osmažit cibuli s chilli papričkou 2. restovat tofu 3. přidat postupně další suroviny a nechat opéci 4. přidat chilli omáčku a sojovou omáčku dle chuti …
Na přípravu budeme potřebovat metličku, lžíci a mini dózu. Do dózy nalijeme mléko se smetanou a metličkou uděláme jemnou pěnu. Až bude pěna vytvořená, přidáme 250 g…
Ze všech surovin vypracujeme obě těsta a necháme v chladu minimálně 2 hodiny odpočinout.Přes nástavec na masovém mlýnku protlačujeme těsto na věnečky a tvoříme malé…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Rebarborová marmeláda: Voní mátou a pikantní chuť jí dodá zázvor. Při vaření šetřete vodou, rebarbora ji totiž pustí až dost
Máslo, sádlo nebo olej: Víte, který tuk je nejvhodnější na smažení řízků a který se hodí na palačinky?
Shakshuka neboli ojja: Tuniská verze leča vás dostane svou chutí i vůní orientu