Peprmintové hrudky
Recept ještě nebyl hodnocenPralinky zmrazíme, pak zmrzlé jemně nastrouháme. Polovinu promícháme s 50 g moučkového cukru a odložíme na obalení. Ke druhé polovině přidáme změklé máslo, 40 g cukru a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 2,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 75,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pralinky zmrazíme, pak zmrzlé jemně nastrouháme. Polovinu promícháme s 50 g moučkového cukru a odložíme na obalení. Ke druhé polovině přidáme změklé máslo, 40 g cukru a…
Svěží peprmintové bonbony obalené v čokoládové polevě můžete využít k přípravě těchto báječných pralinek. Bonbony rozpustíte spolu s čokoládou, tuto směs povaříte ve…
Přidáno před 30 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Když nemáte odličovač, použijte oliváč! 7 nečekaných využití olivového oleje mimo kuchyni
Buchty po ránu: Josef Maršálek uvařil luxusní bramborové knedlíky s blumami a dvěma chutnými překvapeními
Příběh utopenců. Jak vznikla nejslavnější pochutina českých hospod a jak na ty nejlepší?