Ovesné čtverce s jablkem a skořicí
Recept ještě nebyl hodnocenJablká zbavíme jadrovníka a neolúpané rozmixujeme na hrubú kašu ( nie jemnú, hladkú ). Na slabom ohni roztopíme kokosový olej a med. Keď sa spoja, primiešame jablká.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 305 kJ / 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,33 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 66,67 g |
– cukry | 46,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jablká zbavíme jadrovníka a neolúpané rozmixujeme na hrubú kašu ( nie jemnú, hladkú ). Na slabom ohni roztopíme kokosový olej a med. Keď sa spoja, primiešame jablká.…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Šéfkuchař Petr Hajný prozradil recept, jak si doma připravit fantastická telecí játra s černou čočkou a cibulovým zelím
Šéfkuchař radí: Jak si doma připravit dokonalý Caesar salát a jak se nenechat napálit v restauraci? Tohle si hlídejte!
Retro okénko: Cikánský krém se dělával jako levnější náhrada pařížské šlehačky. V dortech a moučnících skvěle funguje dodnes