Sýrový nákyp
Recept ještě nebyl hodnocenPečivo nakrájíme na kostky, promícháme s petrželkou a cibulkou, kterou jsme předem osmahli na oleji a nechali vychladnout.Přidáme nastrouhané sýry, v mléce rozkvedláme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 974 kJ / 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,20 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pečivo nakrájíme na kostky, promícháme s petrželkou a cibulkou, kterou jsme předem osmahli na oleji a nechali vychladnout.Přidáme nastrouhané sýry, v mléce rozkvedláme…
Bagetky nakrájíš na kolečka, vložíš na chvilku do rozehřáté trouby ať jsou křupavá, potom oloupeš a nakrájíš jablko do tvaru kolečka na bagetku, přidáš kolečko kozího…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Prostřeno se syrovým masem. Naučte se s námi poctivý tatarák i ten falešný z řepy nebo z lilku
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
Moštování jablek 2023: Velký přehled farem z Čech i z Moravy, kde vám za pár korun zpracují jablka, nebo prodají vlastní mošt