Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenMaso omyjeme, odblaníme, osušíme a pokrájíme na kostky. Dáme do mísy, osolíme, opepříme. V případě, že nemáme čerstvou feferonku, posypeme drceným chilli. Promícháme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 643 kJ / 154 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso omyjeme, odblaníme, osušíme a pokrájíme na kostky. Dáme do mísy, osolíme, opepříme. V případě, že nemáme čerstvou feferonku, posypeme drceným chilli. Promícháme a…
Troubu rozehřejeme na 180 stupňů, palice uzeného česneku rozpůlíme, pokapeme trochou oleje, posypeme solí a pepřem. Kuchyňsky upravená kuřecí stehna potřeme zbylým…
Maso kuchyňsky upravíme,protkneme slaninou. Uzený česnek prolisujeme. Jednu celou hlavičku česneku si necháme na pečení do pekáčku. Pepř a nové koření rozemeleme,…
Maso kuchyňsky upravíme,protkneme slaninou. Uzený česnek prolisujeme. Jednu celou hlavičku česneku si necháme na pečení do pekáčku. Pepř a nové koření rozemeleme,…
V misce rozetřeme sledě, olej nemusím slévat úplně, trošku ponecháme. Přidáme změklé máslo a vymícháme do hladka. Zalijeme jogurtem, smícháme a přidáme prolisovaná vejce…
Stehýnkům na pár místech uděláme drobné zářezy, aby tam marináda mohla vniknout. Smícháme přísady na marinádu a přes noc v něm necháme stehýnka marinovat, pokud neusneme…
Do hmoždíře dáme sůl, kmín, koriandr, fenykl, chilli a drtíme, aby se vše spojilo. Přidáme sušený tymián. Ocásky kuchyňsky upravíme, směs vetřeme do masa, pokapeme…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Hranolky z fastfoodu můžeme díky jednoduchému triku získat vždy čerstvé. Bojovat se dá i proti ztrátě křupavosti
Oblíbené omáčky zdravěji: Květáková koprovka nebo speciální rajská vás nadchnou!
Recepty z Chorvatska: Komikša pogača je koláč plný šťavnaté cibule a rajčat, výtečnou chuť doplňují také slané sardelky