Těstoviny fettuccine s chřestem a krevetami
Recept ještě nebyl hodnocenChřest očistíme, odstraníme dřevnaté konce a krátce povaříme - na skus. Vyndáme ho z hrnce, odložíme stranou a vývar ponecháme k dalšímu použití.Na pánvi rozehřejeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Chřest očistíme, odstraníme dřevnaté konce a krátce povaříme - na skus. Vyndáme ho z hrnce, odložíme stranou a vývar ponecháme k dalšímu použití.Na pánvi rozehřejeme…
Flank steak je lahodné libové maso a lze s ním vykouzlit skvělá jídla. Tento recept na rolovaný flank steak je poněkud náročný a k přípravě použijete také techniku sous…
V české kuchyni je nejpoužívanějším právě maso kuřecí. Zvláště šťavnatá kuřecí stehna patří mezi nejoblíbenější. Pokud si je vykostíte, získáte plátek masa právě vhodný…
Hledáte alternativu bramborového salátu? Vyzkoušejte tento lehký a svěží salát z vařených brambor s restovaným zeleným chřestem. Celý salát pak skvěle doplní máslová…
Těstoviny uvaříme podle návodu a necháme dobře odkapat, ale schováme asi 100ml vařicí vody. Mezitím si připravíme omáčku. V hlubší pánvi rozpalíme olej, přidáme česnek…
Chřest očistíme, je-li třeba odstraníme konce. V hrnci přivedeme vodu k varu, osolíme, vložíme chřest a vaříme přibližně tři minuty (podle síly a kvality pazuchů). Musí…
Pokud máte suchou cizrnu, je třeba jí přes noc namočit, vyměnit vodu a poté dvě hodiny vařit.Quinou 2-3x spařte vroucí vodou a poté se špetkou soli vařte asi 15 minut v…
Chřest očistíme (zelený se nemusí loupat), odkrojíme hlavičky a nakrájíme stonky na malé kousky.Vývar přivedeme k varu, vložíme hlavičky které po 1/2 minutě vyndáme a…
Osvěžte svůj jídelníček a zkuste kombinovat zajímavé chutě. Kuřecí paličky pečené a marinované javorovým sirupem a hořčicí spolu se štiplavými ředkvičkami a zeleným…
Pokud si chcete naplno vychutnat jemnou a lahodnou chuť chřestu, ochutnejte tuto jednoduchou chřestovou polévku. Kromě chřestu na přípravu potřebujete už jen mléko a…
Okrájené kousky ze spodní části chřestu rozhodně nevyhazujte. S trochou přísad vykouzlíte skvělou polévku. Dochutit ji můžete podle vlastních preferencí. Každopádně…
Okrájené kousky ze spodní části chřestu rozhodně nevyhazujte. S trochou přísad vykouzlíte skvělou polévku. Dochutit ji můžete podle vlastních preferencí. Každopádně…
Jednoduché pokrmy mají také své kouzlo, třeba takové smetanové těstoviny s uzeným lososem a zeleným chřestem, doplněné výraznou šalvějí. Jsou snadné na přípravu a vy je…
Polévka je grunt. A pokud je plná dobrých věcí, tak to platí dvojnásob. Využijte krátké, ale intenzivní sezóny chřestu a připravte doma lahodnou chřestovou polévku s…
Do většího hrnce dáme vodu, přivedeme k varu, osolíme, vložíme špagety a uvaříme na skus podle návodu na obalu.V pánvi na malém množství oleje opečeme zlehka šunku…
Jemně opečené krůtí maso, doplněné čerstvým zeleným chřestem, tvoří ideální kombinaci pro lehký oběd nebo večeři. Tento velmi chutný pokrm je nejen snadný na přípravu,…
Pokud hledáte inspiraci na vynikající snídani nebo předkrm, vyzkoušejte tato zapečená vejce. Vejce pečená v plátcích šunky ochucená mozzarellou a goudou skvěle doplňuje…
Zeleninu očistíme a pokrájíme na drobné kousky, česnek na plátky. Vývar přivedem k varu, vložíme zeleninu, zázvor a po pěti minutách přisypeme čočku a jemně pokrájenou…
V malé misce smícháme olej s rozdrceným stroužkem česneku, paprikou, solí a pepřem. Z chřestu odstraníme zdřevnatělé konečky a každý výhonek důkladně potřeme ochuceným…
Delikátní a křehký candát nepotřebuje složitou úpravu. Výborně chutná opečený na másle, podávaný se zeleným a lehce křupavým chřestem. Chřest jídlu dodá svěžest a krásný…
Ze surovin na palačinky umícháme řidší, hladké těstíčko a necháme chvíli odpočinout. Na menší pánvi rozehřejeme trochu oleje a postupně usmažíme tenké palačinky. Z…
Chřestová sezona je krátká, ale intenzivní, kdy připadá na přechod jara a léta. Využijte toho a připravte tento báječný pokrm z plněných palačinek, bešamelu a chřestu.…
Tato krémová polévka je skvělou volbou pro každou příležitost, ať už jako lehký oběd či večeře. Křupavé krutonky dodávají pokrmu příjemnou chuť, oceníte i kořeněný…
Jednoduché a zajímavé jídlo, které spojuje kus masa, zeleninu a netradičně i trochu alkoholu. Křupavý zelený chřest je zabalený v závitku ze sušené šunky a kuřecího prsa…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Kynuté knedlíky trochu jinak: Nadýchaný alpský knedlík maxi velikosti s mákem a vanilkovou omáčkou chutná božsky
Roman z Peče celá země nečekal, že ještě v soutěži bude: Jen jsem nechtěl vypadnout v prvním kole, říká
NEJČASTĚJŠÍ PODVODY PRODEJCŮ: KOLIK JICH NAPOČÍTÁTE PŘI BĚŽNÉM NÁKUPU?