Zdravé vepřo-knedlo-zelo
Recept ještě nebyl hodnocenNa pánev dáme lžíci sezamového oleje do růžova osmahnem cibuli.Po zezlátnutí cibule přidáme nahrubo nastrouhaný daikon, kedluben a nasekanou mrkvovou nať, trochu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 80 kJ / 19 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 3,20 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na pánev dáme lžíci sezamového oleje do růžova osmahnem cibuli.Po zezlátnutí cibule přidáme nahrubo nastrouhaný daikon, kedluben a nasekanou mrkvovou nať, trochu…
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Indonéská polévka soto ayam: Je lepší než vietnamské pho? Vyzkoušeli jsme za vás
Znáte kvašenou specialitu kimchi? Připravte si ji doma snadno a levně a bacily se vám vyhnou!
Jak si vychutnat kroupy podle našich babiček: Kroupová smaženice, polévka nebo kroupové zelí chutnají božsky a moc nestojí