Halibut v bylinkách
Recept ještě nebyl hodnocenHalibut je platýz, který má bílé maso s vysokým obsahem bílkovin a zdravých tuků. V bylinkové marinádě s česnekem chutná naprosto dokonale. Překvapte své blízké výborným…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 479 kJ / 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,80 g |
– nasycené | 1,10 g |
– nenasycené | 3,70 g |
–– mononenasycené | 2,90 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Halibut je platýz, který má bílé maso s vysokým obsahem bílkovin a zdravých tuků. V bylinkové marinádě s česnekem chutná naprosto dokonale. Překvapte své blízké výborným…
Bylinky nasekáme na jemné kousky přidáme olej šťávu a kůru z citronu rybu osolíme a opepříme naložíme na 1 hod. do marinády.po hodině dáme na plech a pečeme v troubě…
Filet halibuta osolíme, opepříme a necháme chvilku odpočinout. Mezitím si připravíme zeleninu. Cuketu, cibuli, rajčata, chilli papričku si nakrájíme na malé kousky. Vše…
Připravíme si omáčku: Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli , přidáme kečup a krátce dusíme. Pak přidáme nadrobno nakrájené okurky a posekané olivy. Dochutíme…
Filet halibuta naporcujeme na velikostně přijatelné porce tak, aby se nám při obracení nelámal. Filet je zcela bez kostí a proto porce pouze osolíme a opepříme z obou…
Zeleninu vcetne brambor opekejte 3-5 minut na oleji, zapraste moukou a jeste 1 minutu michejte. Zalijte minimalne 1 litrem vody, pridejte horcici, osolte, opeprete az…
Brokolici rozdělíme na růžičky a povaříme na 2 - 3 minuty ve vroucí osolené vodě. Rybu nakrájíme na plátky, posolíme, opepříme, pokapeme šťávou z citronu a dáme na cca…
Oloupané avokádo nakrájíme na kousky a rozetřeme na pastu, přidáme na malé kousíčky nakrájeného halibuta a koření. Důkladně promícháme a necháme alespoň hodinu odležet v…
Suroviny na marinádu pečlivě promícháme, prošleháme. Nakrájené kusy ryby do ní vložíme a necháme alespoň 1 hodinu marinovat, alespoň jednou obrátíme. Grilovací či jinou…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Budou letos sladké Vánoce? Ceny cukru letí nahoru jako ještě nikdy. Víme, kde se dá pořídit kilo za 20 Kč
Šílené, ale kdysi oblíbené kombinace na chleba: Sádlo s hořčicí, máslo s maggi a cibulí a další socialistické pochoutky
Holka u plotny radí: Šťavnaté kuřecí řízečky, marinované v jogurtu a smažené v těstíčku, si zamilují malí i velcí