Jednoduché vepřové na houbách
Recept ještě nebyl hodnocenSušené houby naložíme do hrnku vody a necháme změknout. Do hluboké wok pánve dáme olej, na kostičky nakrájenou slaninu a cibulku a osmažíme do zlatova.Poté přidáme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 841 kJ / 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 32,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 28,00 g |
–– mononenasycené | 20,00 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Sušené houby naložíme do hrnku vody a necháme změknout. Do hluboké wok pánve dáme olej, na kostičky nakrájenou slaninu a cibulku a osmažíme do zlatova.Poté přidáme na…
Všechny přísady na omáčku dáme do kastrůlku, důkladně rozmícháme a vaříme cca 10 minut do zhoustnutí. Podle potřeby dochutíme. Udržujeme teplou. Prsa rozřízneme na dva…
Sójové nudličky uvaříme v zeleninovém vývaru do kterého přidáme chilli.Poté nudličky pořádně vymačkáme, větší kousky přepůlíme a dáme do marinády.Tu pripavime smícháním…
Nejprve si dám vařit brambory. Pak uvařím vejce natvrdo, nakrájím na čtvrtiny a spařím špenát. Špenát, vejce a nakrájenou rybu dám do větší zapékací misky, promíchám a…
Zeleninu vcetne brambor opekejte 3-5 minut na oleji, zapraste moukou a jeste 1 minutu michejte. Zalijte minimalne 1 litrem vody, pridejte horcici, osolte, opeprete az…
Vo velkom hrnci nechame zovriet trochu osolenej vody. Vlozime rezance s ruzickami brokolice a varime 10 minut, kym cestoviny nie su makke, ale pevne na zahryznutie.…
Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle chuti, ale spíš aby byly trošinku tvrdší. Ve velké míse si smícháme na nudličky nakrájenou šunku, čínské zelí, okurku a sýr.…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
DOLNORAKOUSKÁ ZEMSKÁ VÝSTAVA 2013 S TÉMATEM „CHLÉB & VÍNO“ PŘIBLIŽUJE DĚJINY REGIONU
Nechte svůj talíř rozkvést jedlými květy: Sedmikrásky krásně zdobí, pampelišky zkuste do salátu
Ragú na lasagne může být i bez masa. Zeleninové, houbové nebo extra sýrové patří mezi top varianty nejen pro vegetariány