Oběd lehce a dietně
Recept ještě nebyl hodnocenBramboru si dáme celou ve slupce vařit do osolené vody. Mezitím si spařím 3/4 rajčete (klidně i celé a na ozdobu si nakrájíme druhé). Odstraním zněj slupku a v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 176 kJ / 42 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,05 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 4,53 g |
– cukry | 4,53 g |
––– laktóza | 4,53 g |
Bramboru si dáme celou ve slupce vařit do osolené vody. Mezitím si spařím 3/4 rajčete (klidně i celé a na ozdobu si nakrájíme druhé). Odstraním zněj slupku a v…
Tvaroh rozmícháme s jogurtem, ochutíme prolisovaným česnekem a nakrájenou pažitkou, solíme málo.Špenát necháme zcela rozmrznout, rozmícháme s vejcem, osolíme a zahustíme…
Přidáno před 40 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Když nemáte odličovač, použijte oliváč! 7 nečekaných využití olivového oleje mimo kuchyni
Buchty po ránu: Josef Maršálek uvařil luxusní bramborové knedlíky s blumami a dvěma chutnými překvapeními
Příběh utopenců. Jak vznikla nejslavnější pochutina českých hospod a jak na ty nejlepší?