Krkovice ve svařáčku,s podušenou cibulí
Recept ještě nebyl hodnocenDo kastrůlku se 150ml vody dáme špetku soli, svařákové koření a slabým varem necháme 8minut povařit. Poté vychladíme a do nálevu naložíme alespoň na 2hodiny plátky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 464 kJ / 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do kastrůlku se 150ml vody dáme špetku soli, svařákové koření a slabým varem necháme 8minut povařit. Poté vychladíme a do nálevu naložíme alespoň na 2hodiny plátky…
V kastrůlku pod pokličkou necháme 10minut vařit slabým varem pomerančovou šťávu se svařákovým kořením. Po vychlazení přecedíme do uzavíratelné nádoby, přidáme víno,…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Kosmetika ze spíže: Okurkové slupky na pleť, soda na vlasy a brambory na ruce. Co ještě využít z kuchyně?
5 skvělých tipů, jak využít med v kuchyni: Hodí se do salátové zálivky i sladkého másla
Kuchařské knihy pod stromečkem: Víme, kde najdete nejlepší recepty na cukroví, kde na buchty a která kuchařka má i videa