Pečená jehněčí krkovice se suchou marinádou
Recept ještě nebyl hodnocenMäso vložíme do pekáča. Všetky prísady na suchú marinádu premiešame a zmesou mäso natrieme. Necháme v chlade odležať cca 12 hodín.Potom pridáme na kolieska nakrájanú…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 474 kJ / 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,20 g |
– nasycené | 2,05 g |
– nenasycené | 1,47 g |
–– mononenasycené | 1,32 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mäso vložíme do pekáča. Všetky prísady na suchú marinádu premiešame a zmesou mäso natrieme. Necháme v chlade odležať cca 12 hodín.Potom pridáme na kolieska nakrájanú…
Na jaře je nejlepší příležitost dopřát si jehněčí, neboť je to kulinářský skvost první kategorie. Jehněčí maso je výtečné, když víte, jak ho připravit. Pokud jí budete…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami