Bábovka mojí babičky
Recept ještě nebyl hodnocenVejce vyšleháme s oběma cukry, přidáme vodu, olej. Postupně zašleháváme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Většinu těsta vylijeme do vymazené formy. Do zbytku těsta …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vejce vyšleháme s oběma cukry, přidáme vodu, olej. Postupně zašleháváme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Většinu těsta vylijeme do vymazené formy. Do zbytku těsta …
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Jídelní rozmary slavných: Herečka Naďa Konvalinková ráda jí i vaří a kulajda podle jejího receptu chutná úplně fantasticky
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Trápí vás zápach z úst po jídle? Víme, jak na něj vyzrát!