Teplý salát s kroupami, tempehem a zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenTroubu v dostatečném předstihu předehřejeme na 180 °C.Dýni nakrájíme na kostky cca 2 cm velké, tempeh nakrájíme taktéž na kostky a společně promícháme se lžící olivového…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Troubu v dostatečném předstihu předehřejeme na 180 °C.Dýni nakrájíme na kostky cca 2 cm velké, tempeh nakrájíme taktéž na kostky a společně promícháme se lžící olivového…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Pařížské rohlíčky jako cukroví s jemným krémem: S čokoládovou polevou jsou krásně vláčné a božsky chutnají
Chutě jižní Itálie: Speciální žebrácká klobása pezzente vznikla jako jídlo pro chudé
Bramborové placky se zelím jsou šťavnaté a nádherně voní po sádle. Skvěle je dochutí mletý kmín, česnek a majoránka