Ryba na grilu
Recept ještě nebyl hodnocenRybu rozpůlíme, omyjeme a dobře osušíme do papírové utěrky. Všechny bylinky dobře opláchneme a nakrájíme na droboučko, smícháme s olejem a rozetřeným česnekem.Rybu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rybu rozpůlíme, omyjeme a dobře osušíme do papírové utěrky. Všechny bylinky dobře opláchneme a nakrájíme na droboučko, smícháme s olejem a rozetřeným česnekem.Rybu…
Z makrely uděláme filety a pokusíme se zbavit všech kostí. Nasolíme, opepříme, dáme do parního hrnce, přidáme 1 větvičku rozmarýnu a necháme dělat na páře 15 - 20 minut…
Filátka z malých makrel, rozmrazíme, nasolíme a opepříme. Na pánev si dáme rozpustit přepuštěné máslo a filátka lehce obalená v hl. mouce restujeme do zlatavé barvy.…
Makrely podélně rozpůlíme, můžeme je ještě překrojit i na menší porce. Trochu víc osolíme, necháme chvíli odležet. Pak osušíme papírovou utěrkou, pokapeme citronovou…
Z vykuchaných makrel odkrojíme hlavy, ocasní partie a odstřihneme hřbetní ploutve. Potom makrely očistíme, opláchneme a rozkrojíme na porce. Osolíme, pokapeme citronem…
Rozmražené makrely bez hlavy okyselíme citronem a osolíme. Pak je osušíme a opékáme z obou stran na oleji.Na jiné pánvi osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme rajčata,…
Očištěné makrely osolíme a zvolna opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Vyjmeme je, na pánvičku přidáme máslo a drobně pokrájenou cibuli a zpěníme ji. Zaprášíme…
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme koření, žampiony nakrájené na menší plátky, pórek a vše jemně osmažíme. Do zapékací misky nakapeme olivový olej, vložíme okořeněné…
Všechny ingredience promíchat (nejlépe tyčovým mixerem) na jemnou pomazánku. Necháme vychladit a mažeme na jednohubky nebo chlebíčky. Zdobíme čerstvou zeleninou.
Do pekáče dáme vodu, olej a položíme makrely. Osolíme, opepříme, přidáme bazalku. Střídavě prokládáme zeleninou, na kterou položíme kousky másla. Přikryjeme…
Oloupané brambory pokrájíme na kostky a vložíme do vody, přivedeme k varu (nové brambory vkládáme až do vařící vody). Pak osolíme a přidáme k nim očištěný celer…
Makrely si opereme. Po hřbetě nařežeme, lehce osolíme, pokapeme citronem a necháme hodinu odležet. Na náplň si dáme do misky tvaroh, nasekane bylinky, osolíme, opepříme…
1-Pomocou internetu sa mi podarili vyfiletovat makrelu ja som vzdy len klasicky krajal na podkovicky.Filety som dal na kratko do jednoduchej marinady stava z limetky…
Makrelu vykostíme a maso nakrájíme na sousta. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek na plátky, kapii na kousky a rajčátka přepůlíme. V pánvi rozehřejeme tuk, necháme…
Lilky podélně rozřízneme a osolíme, obrátíme řezem dolů a položíme přes okraje misky, aby mohla z lilků odkapat hořká šťáva. Necháme pár minut a pak lilky opláchneme a…
Makrelu vykostíme a maso nakrájíme na sousta. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek na plátky, kapii na kousky a rajčátka přepůlíme. V pánvi rozehřejeme tuk, necháme…
Rybku jsem si očistila, uřízla jí hlavu, ocasní ploutev a rozřízla jí břicho po celé délce abych z toho měla jakoby filet. Rybku jsem osolila, okořenila rozmačkaným…
Předehřejte troubu na 180°C. Vysypte špenát, makrelu s ricottou, boloňskou omáčku s citronovou kůrou z ½ citrónu, polovinou bazalky a polovinou strouhaného parmazánu do…
Ryby omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. V kastrolku rozpustíme máslo, přidáme k němu česnek utřený se solí a necháme ho rozvonět. Pomeranč rozpůlíme a z poloviny…
Maso zbavené kostiček rozmixujeme s tvarohem,jogurtem a citronovou šťávou.Snítku kopru odložíme,zbytek nasekáme nadrobno.Želatinu necháme asi 5minut nabobtnat ve studené…
1-Toto je len inspiracia , ze sushi( zushi) nemusia byt take zrolovane ale aj takto poukladane , surovinam sa medze nekladu a mnozstvo kazdy podla seba. Su to ale drahe…
Uzenou makrelu pečlivě vykostíme a tyčovým mixerem pak několika krátkými pulsy nasekáme najemno. Cibuli pokrájíme na kostičky, řapíkatý celer nastrouháme na hrubším…
Brambory i se slupkou, pokud mají pěknou, nakrájíme na kolečka a opečeme na pánvi nebo v troubě na plechu. Vyjmeme na papírovou utěrku a odsajeme přebytečný tuk.Po…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 11. 6. 2024 17:28
10 tipů, jak na dokonalý hovězí vývar: Věnujte čas předpékání a pomalému vaření
Kuchařské knihy pod stromečkem: Víme, kde najdete nejlepší recepty na cukroví, kde na buchty a která kuchařka má i videa
Vrhněte se na přebytečná kila: Jednoduchý návod, jak začít rychle a efektivně hubnout