Makrely pečené po řecku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 015 kJ / 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,53 g |
Tuky | 81,09 g |
Vláknina | 8,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 574 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 43,63 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 5. 2021 21:17
MamlajdaD: Měli jsme kočku, která milovala perník. Perníku dala přednost i před voňavým masem.
30. 9. 2020 20:24
Eja57: Děkuji za komentář! Opravdu jsem se s takovou kočičkou nikdy nesetkala, je to zajímavé, co všechno někdy zvířatům chutná! A že jsem pár kočiček také měla. A jedna byla opravdu vyjímečná, o té by se dala napsat přinejmenším povídka, ale jestli by jedla olivy, to jsem nezkoušela. U pejsků je hodně takových kteří běžně chroupou zeleninu, dokonce i česnek, můj poslední pejsek, tedy psí slečna, ta milovala i mandarinky, a na záhoně kradla jahody (a myslela, že jí nevidíme) atd, o tom by se toho dalo napsat hodně a každý by mohl něco přidat ze své zkušenosti. Možná by to chtělo založit nové vlákno v diskuzi a psát si tam zážitky se zvířátky.
30. 9. 2020 19:58
MamlajdaD: moje úplně obyčejná kočka evropská olivy taky milovala ( ale pouze zelené), ale nikdy by nevzala do úst nic, co jen vzdáleně vonělo rybou...
30. 9. 2020 19:40
MamlajdaD: Ano je to zvláštní rasa-všežrálekMisku s olivama nebo jendohubky nesmíme nechat bez dozoru,jinak máme smůlu
30. 9. 2020 18:29
Anna Kocikova: Děkuj
i za roztomilý komentář! Ale o tom, že by kocouři měli rádi olivy, to slyším poprvé! No to bude nějaká zvláštní rasa, ne? Opravdu mně to rozesmálo!
i za roztomilý komentář! Ale o tom, že by kocouři měli rádi olivy, to slyším poprvé! No to bude nějaká zvláštní rasa, ne? Opravdu mně to rozesmálo!
30. 9. 2020 17:58
Na olivách ujíždí i náš kocourRecept se mi líbí a určitě vyzkoušímDíky za něj
30. 9. 2020 16:51
MamlajdaD:Dekuji za pozdrav a zaroven ho predavam do Cech. Hezky den preji.
30. 9. 2020 10:12
Jaromíra18: Moc děkuji za tvůj komentář! Dělala jsem studenou verzi a bylo to moc dobré, přesto, že jsem tam zapoměla přidat to víno. Já mám sice víno v receptech ráda (pivo moc ne), ale chybička se vloudila. I tak to bylo opravdu dobré. A pokud máte rádi i olivy, tak můžu jen doporučit!
30. 9. 2020 10:03
hazel: Máš naprostou pravdu, že je to počeštěný výraz, převzatý z angličtiny, je to přesně jak píšeš. Ale tady v Česku už zdomácněl. Dovolím si ti poslat do Kanady srdečný pozdrav, jsi velice sympatická dáma, i tvoje recepty jsou moc pěkné!
30. 9. 2020 09:14
Moc pěkné a dobré, určitě udělám.
29. 9. 2020 23:46
MamlajdaD: Dekuji, asi je to poanklictena cestina ze, protoze" I like It" - "libi se me to ". Jinak ten recepis vypada uzasne. Vsichni jste zde velice dobri ,a temer vsechny recepisy se me moc libi. Hezky vecer preji.
29. 9. 2020 22:55
bofinka: No recept z mé hlavy není, ale je to zatraceně dobré! Ale kde nebo odkud jsem kdysi recept získala, to už nevím, nepoznačila jdem si to. Pokud máš kečup domácí, nebo kvalitní koupený, tak to nemá chybu. A jestli to přesně tak dělají i Řekové, to nevím, je možné, že je recept "počeštěný" pro naše chuťové zvyklosti. Miluji ryby, miluji olivy a moc jsem si pochutnala! Zkus a uvidíš.
29. 9. 2020 22:42
mika59: Dík za výpomoc!
29. 9. 2020 22:41
Ryby s kecupem a cukrem po recku . . . .dost nepravdepodobne
29. 9. 2020 22:40
hazel: Lajk je ten palec nahoře vedle receptu, na který když klikneš, tak dáváš receptu svůj hlas, že se ti recept líbí. Právě tomu se říká dát lajk, lajkovat. Lajkování je tedy dávání kladného hodnocení pomocí toho zvednutého palce nahoře vpravo vedle receptu. Snad jsem ti to dobře vysvětlila.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 18 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Extra rychlé lívance
sikorovaadel uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
Petra.kaw uvařila před 6 hodinami
Tvarohový dezert do skla
Jamca uvařila před 7 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
lambadario uvařila před 7 hodinami
Ředkvičkový salát s majonézou
busy_dad uvařil před 8 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Kikahad uvařila před 8 hodinami
Hrachová polévka s klobásou (žlutý hrách)
MICHAL23 uvařil před 9 hodinami
Bábovka tvarohová
laura_s uvařila před 11 hodinami
Kuřecí mléčná polévka s trhaným masem
MirkaP uvařila před 12 hodinami
Kuřecí nudličky se sušenými rajčaty opékané na másle
MirkaP uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Další recepty
Suroviny: makrela, citron, cibule, kečup sladký, sůl, víno červené, cukr, olivy zelené, olivy černé, olej
Makrely pečené po řecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Qml
19 názorů