Citrónové kytičky na mandlovém kolečku
Recept ještě nebyl hodnocenZpracujeme citrónové těsto, necháme odležet, vykrajujeme kytičky a pečeme ve vyhřáté troubě.Slepujeme na upečená mandlová kolečka marmeládou.Navrch kytičky uděláme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zpracujeme citrónové těsto, necháme odležet, vykrajujeme kytičky a pečeme ve vyhřáté troubě.Slepujeme na upečená mandlová kolečka marmeládou.Navrch kytičky uděláme…
Maso nakrájíme na větší nudličky, osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a necháme asi 30 minut rozležet. Těstíčko: do druhé misky vlijeme mléko, rozklepneme vejce…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Rebarborová marmeláda: Voní mátou a pikantní chuť jí dodá zázvor. Při vaření šetřete vodou, rebarbora ji totiž pustí až dost
Máslo, sádlo nebo olej: Víte, který tuk je nejvhodnější na smažení řízků a který se hodí na palačinky?
Shakshuka neboli ojja: Tuniská verze leča vás dostane svou chutí i vůní orientu