Tři dobroty v jednom pekáčku
Recept ještě nebyl hodnocenBrambory dobře omyjeme a ve slupce povaříme jen do poloměkka. Mezitím pokrájíme cibulku a slaninu na malé kostičy. Na pekáčku si orestujeme na oleji dozlatova…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 833 kJ / 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 9,00 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Brambory dobře omyjeme a ve slupce povaříme jen do poloměkka. Mezitím pokrájíme cibulku a slaninu na malé kostičy. Na pekáčku si orestujeme na oleji dozlatova…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Královské chutě: Princ Harry miluje tenhle slaný sýrový koláč s dokonale vláčnou náplní
Expertka varuje: Pozor na vykoledovaná vajíčka! Ta natvrdo uvařená vydrží na stole v ošatce jen 2-3 dny, pak se zkazí
Syrová cuketa v kuchyni: Jak poznat kvalitní plody, proč je neloupat a jak je skladovat?