Ostružinová buchta i pro nemocné intolerancí laktózy
Recept ještě nebyl hodnocenMouku, kypřicí prášek do pečiva, cukr (s oblibou dávám hnědý) a vanilkový cukr promísíme. Přidáme rozšlehaná vajíčka s rostlinným olejem, mléko, pro nemocné…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 178 kJ / 43 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 2,20 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 1,60 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mouku, kypřicí prášek do pečiva, cukr (s oblibou dávám hnědý) a vanilkový cukr promísíme. Přidáme rozšlehaná vajíčka s rostlinným olejem, mléko, pro nemocné…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
15 tipů na domácí jedlé dárky: Ořechy v medu, směsi koření, domácí "vegetu" nebo čokoládový likér můžeme připravovat už teď
Domácí mandlové mléko vylepší kaše a dodá příjemnou „marcipánovou“ chuť i kávě
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak na dokonalé tvarohové knedlíky? Použijte dost zralé ovoce a nechte v něm pecku!