Domácí nutella
Recept ještě nebyl hodnocenVše rozmixujeme v mixéru - čím lepší mixér, tím hladší konzistence (chce to opravdu výkonný mixér). Pokud by byla směs moc suchá, přilijte trošku mléka nebo vody, aby se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 121 kJ / 29 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 1,40 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,70 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vše rozmixujeme v mixéru - čím lepší mixér, tím hladší konzistence (chce to opravdu výkonný mixér). Pokud by byla směs moc suchá, přilijte trošku mléka nebo vody, aby se…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Jak si pochutnat rychle a kvalitně? Jde to i u snídaně!
Rychlé tvarohové vdolky podle cukráře Josefa Maršálka: Díky spojení těchto tří ingrediencí budou nadýchané i bez kynutí