Morušová marmeláda z domácí pekárny
Recept ještě nebyl hodnocenMaličká domácí pekárna může pomoci i při přípravě marmelády. Odpadá nám tím zdlouhavé míchání i hlídání, aby se marmeláda nepřipálila, pekárna všechnu práci zvládne za…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 326 kJ / 78 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,00 g |
– cukry | 13,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maličká domácí pekárna může pomoci i při přípravě marmelády. Odpadá nám tím zdlouhavé míchání i hlídání, aby se marmeláda nepřipálila, pekárna všechnu práci zvládne za…
Moruše obsahují spousta vitamínů a minerálů. Pokud máte bohatou úrodu, zkuste je jednoduše zavařit. Takto zavařené jsou opravdu výtečné, budou chutnat na lívancích,…
Surovina na těsto smícháme v míse dohromady, těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, hustě poklademe morušemi a upečeme.
Všechny vychlazené suroviny rozmixujeme do hustého koktejlu a dáme zmrazit do zmrzlinovače.
Moruše přebereme, stopičky není třeba otrhávat, mohou na plodu zůstat. Vsypeme je do nepřilnavého kastrolu, zalijeme citronovou šťávou, zasypeme cukrem a dáme péct do…
Omyjeme a očistíme ovoce, dáme do nádoby na mixování a rozmixujeme nejprve s mlékem, pak přidáme smetanu a suroviny na dochucení.Dáme do nádoby, ve které budeme mrazit…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé dezerty bez pečení: Zkuste vymazlené Míša poháry nebo lehkou rybízovou pěnu
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Zeleninu můžete sít i v červenci a v srpnu. Kterou vybrat, abyste si užili bohatou sklizeň?