Chlebík Vysočina
Recept ještě nebyl hodnocenPo zaznění zvukového signálu přidat 100 g na kostičky nakrájeného salámu vysočina. Program KLASIK, velikost II, kůrka střední.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Po zaznění zvukového signálu přidat 100 g na kostičky nakrájeného salámu vysočina. Program KLASIK, velikost II, kůrka střední.
Do pekárny vložíme nejprve tekuté (včetně kvásku) a poté sypké ingredience. Kvasnice navrch do důlku v mouce tak, aby nebyly v kontaktu se solí. Po signálu přidáme…
Suroviny na těsto vyšleháme a v dortové formě upečeme na 180°. Šlehačku připravíme dle návodu ( část mléka můžeme nahradit mandarinkovou šť.), přidáme tvaroh, popř.…
Jednoduše, chutně a zdravě. Domácí grahamové těstoviny s kuřecím masem na pórku potěší každého, kdo vyhledává lehčí verze pokrmů. Zároveň potěší i krátký čas přípravy a…
V míse smícháme obě mouky,vločky, prášek do pečiva, špetku soli, na kostičky nakrájené hrušky a nasekanou čokoládu. V druhé míse smícháme vejce, máslo, cukr a mléko. Do…
Do menšího množství z už odměřeného mléka si dáme cukr, rozdrobíme droždí a necháme ho vzejít. Obě dvě mouky promícháme i se solí, přidáme zbytek mléka, kvásek a…
Rohlíky: Do části vlažné vody přidáme cukr, trošku hladké mouky, rozdrobíme droždí, přikryjeme utěrkou a necháme v teple vzejít kvásek. Obě mouky smícháme se solí,…
Do pekárny vložíme nejprve tekuté (včetně kvásku) a poté sypké ingredience. Kvasnice navrch do důlku v mouce tak, aby nebyly v kontaktu se solí. Po signálu přidáme…
Nejdříve si připravíme kvásek. Z už odměřených surovin si odebereme trochu vody, lžíci hladké mouky, lžíci medu, rozdrobíme droždí, zamícháme, přikryjeme utěrkou a…
Po vykynutí těsto propracujeme, umotáme bagetky, naskládáme na plech s podložkou a necháme kynout pod utěrkou 30 - 40 minut. Asi v polovině kynutí nařízneme šikmým…
Po vykynutí těsto propracujeme, vytvoříme bulky, naskládáme na plech s podložkou a necháme kynout pod utěrkou 30 - 40 minut. Pak pomašlujeme vejcem, můžeme posypat…
Všechny kapalné suroviny (dát jako první) na to (sůl, mouky a vykynutý kvasek). Kvasnice smíchat v hrnku s cukrem, (po chvíli míchání vidličkou je z droždí a cukru voda)…
Do pekárne vložíme najprv tekutinu, potom sypké ingrediencie. Pečieme na programe KLASIK (základný).
Mouky smícháme se solí. Droždí rozdrolíme do poloviny vlažné vody s cukrem. Ke zbytku vlažné vody přilijeme olej. Vajíčko rozkvrdláme, polovinu přilijeme do vody s…
Použijeme program na kynuté těsto a poté pečeme cca hodinu.
Těsto připravíme v domácí pekárně podle známého postupu. Jako první dáme vlažnou vodu, olej a jogurt. Pak přidáme obě dvě mouky smíchané se solí, nahoru trošku cukru a…
Do pekárne vložíme všetky ingrediencie v takom poradí, ako sú uvedené. Zapneme program SPRINT (Eta).Po upečení vyberieme chlieb s nádobou, necháme ho v nej asi 10 minút…
V jedné misce smícháme vše sypké a přidáme vejce ,olej, jogurt ,mléko promícháme a přidáme nastrouhanou čokoládu promícháme a lžící dávám těsto do košíčků já dala do3/4…
Prosátou hladkou mouku smícháme s grahamovou moukou, solí a bramborovou kaší. V mouce uděláme důlek, dáme cukr a část z odměřené vlažné vody, rozdrobíme droždí a zhruba…
Prosátou hladkou mouku smícháme s grahamovou moukou, solí a bramborovou kaší.V mouce uděláme důlek, dáme cukr a část z odměřené vlažné vody, rozdrobíme droždí a zhruba 5…
Prosátou hladkou mouku smícháme s grahamovou moukou, solí a bramborovou kaší.V mouce uděláme důlek, dáme cukr a část z odměřené vlažné vody, rozdrobíme droždí a zhruba 5…
Grahamové bagety jsou hned na první pohled jiné. Byť je grahamová pouze část použité mouky, jsou bagety poměrně dost tmavé, mají lehce tečkovanou střídu. Celozrnnou…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Jídelní rozmary slavných: Herečka Naďa Konvalinková ráda jí i vaří a kulajda podle jejího receptu chutná úplně fantasticky
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Trápí vás zápach z úst po jídle? Víme, jak na něj vyzrát!