Toskánská omáčka s těstovinami
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli nadrobno nakrájíme a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme mleté maso a opečeme. Ochutíme solí a pepřem. Jakmile maso ztratí "syrovou barvu", přidáme protlak,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 184 kJ / 44 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,00 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 7,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cibuli nadrobno nakrájíme a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme mleté maso a opečeme. Ochutíme solí a pepřem. Jakmile maso ztratí "syrovou barvu", přidáme protlak,…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06