Veganská mexická pánev s bulgurem
Recept ještě nebyl hodnocenNa trošce oleje osmahneme na jemno nakrájenou cibuli. Přidáme drcená rajčata a přihodíme na nudličky nakrájenou papriku, mraženou kukuřici, fazole a na kolečka nakrájené…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 469 kJ / 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 2,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na trošce oleje osmahneme na jemno nakrájenou cibuli. Přidáme drcená rajčata a přihodíme na nudličky nakrájenou papriku, mraženou kukuřici, fazole a na kolečka nakrájené…
Brambory ve slupce uvaříme den předem a necháme zcela vychladit. Druhý den oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle, přidáme mleté lněné semínko a škrob se solí.…
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Sůl nad zlato: Tu vločkovou maldonskou milují Jamie Oliver i anglická královna!
Falešná dršťková z kotrče: Příprava je jednoduchá, chuť fantastická a náklady téměř nulové
Pečeme s Ivou: Slunečnicový bochníček vás potěší svou výbornou chutí a tmavou střídou plnou semínek. Příprava je snadná