Tuňákový salát se salsa rosada
Recept ještě nebyl hodnocenV misce smícháme tuňáka, nakrájenou cibuli, scezený hrášek a kukuřici. Očištěnou mrkev nakrájíme na kostičky a 3 minuty povaříme, slijeme a propláchneme studenou vodou.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V misce smícháme tuňáka, nakrájenou cibuli, scezený hrášek a kukuřici. Očištěnou mrkev nakrájíme na kostičky a 3 minuty povaříme, slijeme a propláchneme studenou vodou.…
V misce smícháme tuňáka, nakrájenou cibuli, scezený hrášek a kukuřici. Očištěnou mrkev nakrájíme na kostičky a 3 minuty povaříme, slijeme a propláchneme studenou vodou.…
Rýže je dobrým zdrojem škrobu, bílkovin a vlákniny, ale neobsahuje lepek. Ve spojení s mořskou štikou, také nazývanou hejk, která má bílé maso, je pevnější struktury a…
V létě je květák v kuchyni velmi používanou a oblíbenou surovinou. Mnoho pokrmů lze připravit tak, že květák zpracujeme syrový. Přípravu jídla sice o pár minut…
Plněné kuřecí kapsy s lahodnou sugo omáčkou jsou výborný recept na nedělní oběd. Náplň ze sýra a slaniny ovoní maso, trojobal uchová roztavený sýr uvnitř pokrmu. S…
Mrkev oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle.Hlávkový salát omyjeme a nakrájíme na menší proužky, rajčata přepůlíme.Všechny suroviny smícháme lehce dohromady a…
Troubu v dostatečném předstihu předehřejeme na 180 °C.Dýni nakrájíme na kostky cca 2 cm velké, tempeh nakrájíme taktéž na kostky a společně promícháme se lžící olivového…
Květák lehce povaříme v osolené vodě. Vyjmeme a necháme zchladnout.Sójový granulát připravený podle návodu lehce vymačkáme a necháme vychladnout.Maso, cibuli, rajčátka a…
Polníček opláchneme a necháme okapat. Brokolici rozdělíme na menší růžičky, řepu oloupeme a nakrájíme na 0,5 cm široká půlkolečka, žampiony oloupeme a nakrájíme na…
V tomto receptu zkombinujeme dvě méně často využívané suroviny - husí játra a fenykl. Játra podáváme orestovaná s výpekem dochuceným hořčicí a jako přílohu použijeme…
Ochutnejte tyto výborné krůtí rolky. Nejprve připravíme omeletu se sýrem, šunkou, paprikou a jarní cibulkou. Tou naplníme krůtí plátky, opečeme je na oleji a poté dusíme…
Ochutnejte tyto výborné krůtí rolky. Nejprve připravíme omeletu se sýrem, šunkou, paprikou a jarní cibulkou. Tou naplníme krůtí plátky, opečeme je na oleji a poté dusíme…
Kompletní menu získáte, pokud budete postupovat podle našeho receptu. Smažená mořská štika s cibulovým pyré jako hlavní chod je delikátní. Při přípravě pyré zároveň…
Nakupily se vám drobné odřezky masa? A chcete je vhodně zužitkovat? Zkuste plněné roládky z našeho receptu. Uvidíte, že kousek špeku přidá chuť a vůni a dozlatova…
Losos, kopr a vejce. Spojení těchto tří surovin je doslova explozí pro chuťové buňky. Čerstvý chleba zlehka namazaný, na kterém leží plátek svěží okurky, uzený losos a…
Rýži uvaříme, vidličkou nakypříme a necháme vychladnout.Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kousky, cuketu odložíme stranou. Dáme do mísy, přidáme rozpůlené stroužky…
Hlávkové zelí zbavíme košťálu a nasekáme je nahrubo.Dáme je vařit do vroucí, osolené vody na 5 minut. Ve vodě je ještě chvíli ponecháme. Pak je scedíme a dáme do misky.V…
Křupavý bůček, prosolený a opepřený je pečený spolu s barevnou zeleninou a kousky klobásy. Ideální pokrm na večeři nebo i na posezení s přáteli. Nezapomeňte hlavně na…
Tato polévka z vepřových žeber a kořenové zeleniny vás během sychravého počasí příjemně zahřeje. Vývar s masem a mrkví servírujeme na talíři ozdobeném šunkou, přidáme…
Mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na kolečka, batát, celer a řepu oloupeme a nakrájíme na menší plátky.Zeleninu dáme do zapékací misky, polijeme 2 lžícemi oleje,…
Kuřecí stehna naporcujeme na menší kousky.Kuřecí kousky rychle opečeme na rozehřátém oleji ze všech stran.Kuře odhrneme trochu stranou, vsypeme najemno nakrájenou cibuli…
Brambory uvaříme do měkka, vejce na tvrdo.Brambory necháme zchladnout a posléze nakrájíme na kostičky. Pokud máme nové brambory, tak je ani nemusíme loupat, ale jinak…
Očistenú tekvicu nastrúhame na slzičkovom strúhadle, kapustu nakrájame na rezance, cibuľu na mesiačiky, papriku na menšie kúsky.Všetko dáme do misy, mierne posolíme a…
Pokrm, co nejen skvěle chutná, ale také vypadá. Mističky z cukety a lilku jsou plněné zeleninovou směsí s hovězím mletým masem. Po zapečení je pak před podáváním můžete…
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Krémové polévky jako ideální večeře pro děti: Jeden jednoduchý postup stačí na desítky různých polévek
Večeře jako v luxusní restauraci: Steak Chateaubriand býval symbolem rozmařilosti! Troufnete si na jeho přípravu?
Vyhodnocení a odměnění aktivních uživatelů ve druhém pololetí 2023